Weekendul perfect pentru spectacolele TEI-ului

Tu la care vei merge?

04/04/2016

Teatrul Eugene Ionesco anunță pentru 8 aprilie, spectacolul ,,Ultima noapte la Madrid’’, pentru 9 aprilie, spectacolul ,,Numitorul comun” , iar pentru 10 aprilie la 18:30, spectacolul ,,Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal’’.

,,Ultima noapte la Madrid” e un monospectacol cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie.

,,Se face seară iute. Chiuim. Cine mai e, pe unde-i, să răspundă! Ne-ar trebui un numitor comun de mai promite ceasul vreo secundă." Eugen Cioclea. Vă aşteptăm la un spectacol inspirat din opera lui Eugene Cioclea-cel mai trist poet al Europei. Un spectacol cu Andrei Sochircă.   

 

,,Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal” în regia lui Slava Sambriș este un spectacol realizat în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, cu studenții cursului Actorie de Teatru și Cinema anul IV, al conducătorului artistic Emil Gaju.  Este o comedie amară despre delirul societăţii totalitare şi despre experimentul eşuat al ,,celei mai bune lumi posibile". 


comments powered by Disqus