Vești bune pentru iubitorii de artă! În luna mai, la cumpărarea unui bilet de la casa TEI, primiți o reducere de 50% pentru al doilea!


10/05/2016

În luna mai, la cumpărarea unui bilet de la casa TEI, primiţi o reducere de 50% la achiziţionarea celui de-al doilea! Teatrul Eugene Ionesco anunță, pentru 12 mai, spectacolul ,,Ultima noapte la Madrid’’, pentru 13 mai, spectacolul ,,Chirița în provincie”, pentru 14 mai, spectacolul ,,Ubu Rege’’, iar pentru 15 mai, spectacolul ,,Iubirea la proști” la ora 18:30.

 ,,Ultima noapte la Madrid” e un monospectacol cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie.

  Teatrul Eugene Ionesco vă invită în data 13 mai, ora 18:30, la spectacolul ,,Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău.  La sfârşit, veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

  Ubu nu aparţine deloc unei specii rare. Poate fi văzut cum zâmbeşte din spatele ecranelor, de la etaje înalte, din fotolii confortabile, din poziţii înalte, de la amvoane şi tribune. Masca acestui Ubu, se potriveşte cel mai bine peste chipuri de barosani, afacerişti, şefi, mahări, directori, conducători, leaderi politici, magnaţi, preşedinţi şi peste mutra oricărei lichele, în general. Masca lui Ubu le vine ca o mănuşă tuturor celor care operează cu mănuşi.

  Comedia ,,Iubirea la proști’’ este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Teatrul Eugene Ionesco,

bd. Grigore Vieru, 11

Pentru detalii: 022-233-833/079233833


comments powered by Disqus