Un weekend plin de spectacole la TEI

Tu la care vei merge?

21/03/2016

Teatrul Eugene Ionesco anunță pentru 26 martie spectacolul ,,Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal’’, pentru 27 martie, spectacolul ,,Ultima noapte la Madrid”, iar pentru 31 martie la 18:30, spectacolul ,,Arta conviețuirii’’.

,,Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal” în regia lui Slava Sambriș este un spectacol realizat în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, cu studenii cursului Actorie de Teatru și Cinema anul IV, al conducătorului artistic Emil Gaju. Este o comedie amară despre delirul societăţii totalitare şi despre experimentul eşuat al ,,celei mai bune lumi posibile". Acest spectacol este un eveniment din cadrul Zilelor Matei Vișniec la Chișinău, iar la sfârșit, spectatorii vor avea ocazia să îl cunoască pe autorul piesei-Matei Vinșiec.

,,Ultima noapte la Madrid” e un monospectacol cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimei soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie.

„Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa ,,Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. ,,Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.


comments powered by Disqus