Repertoriul Teatrului Eugene Ionesco pentru această săptămână

Ne vedem la premieră!

14/03/2016

Teatrul Eugene Ionesco anunță, pentru 18 și 19 martie, premiera spectacolului ,,Ubu Rege”, pe 20 martie, spectacolul ,,Chirița în provincie’’, iar pentru 23 martie, spectacolul ,,Iubirea la proști” la ora 18:30.

Ubu nu aparţine deloc unei specii rare. Poate fi văzut cum zâmbeşte din spatele ecranelor, de la etaje înalte, din fotolii confortabile, din poziţii înalte, de la amvoane şi tribune. Masca acestui Ubu, se potriveşte cel mai bine peste chipuri de barosani, afacerişti, şefi, mahări, directori, conducători, leaderi politici, magnaţi, preşedinţi şi peste mutra oricărei lichele, în general. Masca lui Ubu le vine ca o mănuşă tuturor celor care operează cu mănuşi.

Teatrul Eugene Ionesco vă invită în data 20 martie, ora 18:30, la spectacolul ,,Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău.  La sfârşit, veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

Comedia ,,Iubirea la proști’’ este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte. 

 

Teatrul Eugene Ionesco,

bd. Grigore Vieru, 11


comments powered by Disqus