La ce spectacole mergem în acest weekend?

Sigur că la cele de la Teatrul Eugene Ionesco

07/03/2016

Teatrul Eugene Ionesco anunță, pentru 10 martie, spectacolul ,,Veghe”, pe 11 martie, spectacolul ,,Oscar și tanti Roz’’, iar pentru 12 martie, spectacolul ,,Arta conviețuirii” la ora 18:30.

,,Veghe’’ este un spectacol conceput cu spectatorii în jurul scenii. În rolurile principale Emilian Crețu și Irena Boclincă. Spectacolul potrivit autorului se dedică tuturor celora care au murit și care nu au avut de-a face cu moartea.

Drama ,,Oscar și tanti Roz’’ este o piesă în care, deși se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, întregul spectacol este o odă închinată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor.   

,,Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa ,,Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza.  Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. ,,Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

10 Martie – Veghe de Morris Panych, Regia: Slava SAMBRIȘ / Comedie Neagră

11 Martie - Oscar și tanti Roz de Eric-Emmanuel SCHMITT, Regia: Petru VUTCĂRĂU / Drama

12 Martie - Arta conviețuirii de Yasmina Reza, Regia: Petru VUTCĂRĂU / Comedie

 

Nu uitați adresa!

Teatrul Eugene Ionesco,

bd. Grigore Vieru, 11


comments powered by Disqus