Tu în ce pantofi conduci mașina?

Ar trebui să știi

21/07/2016

Numărul posesorilor de mașini este în continuă creștere, dar câți dintre bărbați folosesc încălțăminte specială pentru condus? Uneori, după ce parcurgi sute de km, începe să te doară talpa piciorului și acest lucru se poate preveni alegând o încălțăminte adecvată.

Tu în ce pantofi conduci mașina?

Am observat mulți bărbați care poartă această încălțăminte fără să cunoască adevăratele origini ale ei. Unii o cunosc sub denumirea de: mocasini, pantofi de vară sau drive shoes. Acești pantofi au apărut la nevoia piloților de curse pentru mașini, cărora nu le mai făceau față din cauza oboselii picioarelor, scriu cei de la Masculin.ro.

Una dintre soluții a fost modificarea unei perechi de mocasini pentru a avea o talpă unică. Partea superioară a pantofului era mulată pe piciorului conducătorului auto, iar talpa avea mai multe crampoane de cauciuc pentru ca să nu alunece de pe pedale. Două branduri, Car Shoe și Tod’s, au luat și au dezvoltat modelul sub forma în care se poate găsi astăzi prin magazine.

Ca o recomandare, respectiva încălțăminte într-adevăr este confortabilă, dar nu a fost gândită ca să o porți la costum. În rest, o porți purta aproape la orice ținută.

 


comments powered by Disqus