Cum combinăm sacoul și tricoul

Trebuie să te simți bine în pielea ta

26/09/2016

Ne-am adaptat, de aceea nu toți bărbații preferă o cămașă sau un sacou. Fie doresc doar un sacou pentru a completa ținuta, fie doar o cămașă. Cert este că există și alte persoane care preferă sacoul și tricoul în orice combinație și pentru aproape orice fel de eveniment din viața acestora.

Cum combinăm sacoul și tricoul

În ceea ce privește regulile vestimentare, tricourile sunt, întotdeauna, casual, în timp ce sacourile, alături de o cravată și o pereche de pantofi, sunt parte dintr-o ținută formală. Dar, după cum bine știm, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate și pentru a ne simți noi bine după propriul plac. Această ținută smart-casual a devenit o adevărată componentă-cheie a bărbatului modern, scriu cei de la Masculin.ro. În ea se regăsesc mulți bărbați.

Încearcă, pe cât posibil, să porți tricouri foarte simple, fără accesorii dacă vrei să îți compui o ținută casual cu sacou. Există o regulă veche din moda masculină care spune că „o ținută impecabilă poate fi sofisticată și cu lucruri simple, dar pline de stil”. Albul curat, simplu este suficient, dar, pentru un sacou pastelat, poți să porți și tricouri colorate. Dacă decizi să te abați de la această regulă, poate efectul scontat nu va fi atins. Dar de ce ai alege o astfel de combinație?

O astfel de ținută vestimentară o aleg, în general, bărbații comozi. Din dorința de a arăta bine și a se simți bine în orice împrejurare, aceștia recurg la această combinație. Ea poate spune despre tine că ești o persoană smart, fresh. Întotdeauna gata de acțiune și cu un caracter puternic și personalitate caldă.

Ce poți combina?

În privința imprimeurilor, poți opta pentru dungi, care sunt cele mai comune la tricouri, fie că sunt verticale sau orizontale, ori încearcă imprimeuri mai îndrăznețe. În ce privește culoarea tricoului, mizează în general pe nuanțe pale sau unicolore. Alb, negru, bleumarin, gri sau bej sunt culorile vedetă.

În ceea ce privește sacoul, alege materiale din lână, bumbac sau denim. Un stil casual, fără imprimeuri stridente sau culori foarte vii. Aici poți opta și pentru o batistă de buzunar. Ceva în contrast. De exemplu, dacă ai alege o pereche de jeanși cu teniși care bat în culoarea tricoului, ai o ținută casual. Tenișii pot fi simpli și unicolori.

Încearcă să te îmbraci așa cum îți place să te porți în orice împrejurare. Trebuie să te simți bine în pielea ta ca să reușești.


comments powered by Disqus