Cu ce asortezi pantofii maro?

E o pereche versatilă

13/10/2016

Majoritatea bărbaților, poartă doarîncălțăminte de culoare neagră fie că aceștia consideră că este o alegere sigură, stilată, ușor de asortat sau o fac incoștient. Există și alternative precum imprimeurisau modele diferite, dar parcă este nevoie de ceva nou și anume de pantofi maro. Deși, pantofii maro nu sunt considerați la fel de formali ca și cei negri, aceștia se asorteză mai bine la diferite nuanțe de pantaloni și costum.

Cu ce asortezi pantofii maro?

Pantofii maro se asortează la gri, bleumarin, albastru, kaki și maro, scriu site-urile de specialitate. Pe lângă nuanțe diferite de maro ai multe modele de unde să alegi și anume cei din piele întoarsăbroguecataramă și multe altele.

Chiar dacă această pereche este versatilă, ea nu se asortează la un costum negru pentru că cele două combinate nu dau bine.

Costum bleumarin și pantofii maro

Când maroul se poartă la nuanțele enumerate mai sus le scoate mai bine în evidență pentru că în unele cazuri este în contrast sau se situează în aceași familie de culori. Nuanțele sunt mai intese dacă maroul și albastrul dacă sunt purtate împreună.

Alte modalități de asortare

 

Această asortare, este completă cu o curea de ceas sau brățară de piele precum și o servietă sau o geantă maro.


comments powered by Disqus