Sexul în vacanță

Sfaturi pentru un concediu mai mult decât perfect

19/07/2016

Vara e anotimpul în care sexul nu se mai consumă exclusiv între cearșafuri. Plaja, bancheta din spate a mașinii, liftul unui hotel oarecare – toate devin locuri numai bune de testat pasiunea.

Sexul în vacanță

Rasputin.md vă propune să citiți 6 istorioare găsite de cei de la Menshealht.ro despre experiența unor cupluri aflate în concediu. Unele din ele sunt de-a dreptul „inspiraționale”.

Marea transparență

Sexul la malul mării nu e pentru oricine. În niciun caz pentru femeile inhibate. Apa e populată de gângănii și de alge care ți se lipesc de picioare, iar plaja – de priviri indiscrete. Alina n-a ținut cont de toate astea, anul trecut, în Vama Veche. Când tipul cu piele măslinie a luat-o în brațe, noaptea, pe plajă, și au început să danseze lasciv, a știut că va ceda. „Dansa senzațional și mă uitam la el de ceva vreme. Ne-am intersectat privirile o dată, apoi m-am trezit cu el în spatele meu. M-a luat în brațe și, când i-am simțit trupul lipit de al meu, mi-am dorit un singur lucru: să-l am cu totul.” Și-au continuat dansul spre mare, s-au stropit cu apă, ea s-a împiedicat ca din greșeală, iar un minut mai târziu erau scufundați în apă până la gât.

Dacă vrei să experimentezi…

Plaja este locul unde poți să redevii puştiul teribilist care face pe grozavul când îi place o tipă. Aminteşte-ţi la ce erai tu mai bun şi învaţ-o şi pe ea. Femeile sunt atrase de tipi siguri pe ei și pricepuți. Așa că orice te face să te simți astfel este arma ta secretă ca s-o cucerești.

Stop, numele dragostei!

De fiecare dată când cumperi un obiect valoros, te gândești cât va trece până se va amortiza investiția. Așa că de ce să nu profiți de tot ceea ce poate să-ți ofere bunul respectiv? O mașină, de exemplu, ar putea să găzduiască o partidă strașnică de sex. Maria conducea spre orașul ei natal, la finalul sesiunii de examene. Urmau două luni de vacanță, în care nu prea știa ce o să facă. „Am văzut din depărtare un autostopist plictisit, care făcea într-o doară semn cu mâna. Am trecut în viteză pe lângă el, dar tot i-am zărit pectoralii ivindu-se prin tricoul care se lipise de el la impactul cu vântul.” A frânat la 50 de metri distanță, a dat în marșarier și a trăit ceva similar cu fetele din videoclipul Crazy al veteranilor de la Aerosmith.

Dacă vrei să experimentezi…

Pune-o pe ea să preia controlul volanului. Iar tu, de pe locul din dreapta, ocupă-te doar de traseele imaginare pe care buzele și mâinile tale le urmează pe corpul ei. Cu siguranţă nu va dura mult până când o să trageți pe dreapta.

Profită de moment

Uneori, instinctele nu țin cont de contexte și doar pregătirea pentru vacanță te incită. Mălina și Victor erau împreună de trei luni și se pregăteau să fugă la mare, așa că înainte de plecare, au dat iama prin magazine în căutarea costumului de baie perfect. „Eram în cabină de vreo zece minute, probând de zor costume de baie, și tot nu reușeam să mă hotărăsc care dintre ele se mulează mai bine pe sâni și pe fese. Așa că îi ceream părerea lui Victor, care băga capul după draperie din trei în trei minute.” La un moment dat, Mălina s-a trezit că-i cuprinde capul iubitului între palme și îl sărută pasional. L-a tras cu totul înăuntru și, sprijiniți de pereții înguști ai cabinei, s-au iubit zgomotos. Prea zgomotos, pentru că, atunci când au ieșit și s-au îndreptat spre raioane, câțiva clienți își dădeau coate și râdeau pe sub mustăți.

Dacă vrei să experimentezi…

Mergeți într-un mall, unde oricum e multă gălăgie. Alegeţi un magazin unde puteţi intra amândoi în cabină. Luați cu voi mai multe haine, ca să nu bată la ochi. Intră cu ea și joacă rolul valetului: ajut-o să se dezbrace și profită de goliciunea ei până le probează pe cele noi. Măcar așa îți vor plăcea și ție cumpărăturile.

Cortul dragostei noastre

Când pleci vara la mare cu cortul, sigur nu o faci cu gândul la abstinență. Privit de-acasă, din vârful patului cu saltea comodă și așternuturi fine, amorul la cort pare o experiență atractivă. „După o zi petrecută pe plajă, o porție dublă de hamsii prăjite și nenumărate halbe cu bere rece, am admirat vreo oră Calea Lactee și am decis că e timpul să mă retrag împreună cu Bogdan în cort. Atingerile lui pe pielea arsă de soare mă excitau teribil. Mirosea a alge, nisip și testosteron – un mix pe care nu l-aș fi dat pe niciun alt parfum din lume”, își amintește Andreea. Când tensiunea era mai mare, Bogdan a luat icnetul Andreei drept plăcere orgasmică. De fapt, era durere pură – câteva fire de nisip se insinuaseră tocmai acolo unde nu-și aveau rostul.

Dacă vrei să experimentezi…

Caută un loc mai izolat (evitați campingurile pline de familiști), cu o panoramă care să vă inspire. Nu aveți prea mult spațiu de mișcare, așa că îţi vei folosi fiecare centimetru de piele pentru a-i simţi trupul iubitei tale. Toată această experienţă senzorială, combinată cu mişcările lente, vă va asigura o partidă memorabilă.

Amor la multe grade

Nimic mai amețitor decât aburii alcoolului amestecați cu plăcerile trupești. Iar dacă locul unde se consumă amorul este unul necunoscut, inhibițiile sunt uitate. Elena era de două zile în Creta. Nu era prima oară când ajungea acolo, dar avea să guste pentru prima dată ouzo, faimoasa băutură grecească, pe bază de anason. A fost dragoste la prima vedere: între ea, băutură și dansatorul din taverna în care nimerise. „Am dat pe gât pahar după pahar, apoi le-am spart pe rând, de podea. Am dansat pe mese, îndrăcit, până spre dimineață, încolăcită în jurul trupului lui, primind atingerile mâinilor lui vânjoase și pricepute.“

Dacă vrei să experimentezi…

Alcoolul nu ține loc de protecție, așa că nu uita de prezervativ. Renunțați la pat și puneți o pătură direct pe podea, eventual înainte să vă apucaţi de băut – veți avea mai mult spațiu de desfășurare și n-o să mai existe riscul căzăturilor.

Sex la puterea a treia

Îmi amintesc un episod din Sex and the City în care -Charlotte credea că și-a găsit sufletul-pereche. Până când acesta i-a propus o partidă de sex în trei. Corina a fost mai dispusă la experimente decât timida din serial. „Viața e scurtă și neprevăzută, de ce să nu ne bucurăm de ea cu motoarele turate la maximum? Mă simt norocoasă că trăiesc într-o eră a descătușării sexuale. Acum doi ani am avut parte de o experiență foarte plăcută. Am mers cu prietenul meu de atunci într-un club de swingeri din Capitală. El s-a speriat și nu a mers mai departe. În schimb, eu am rămas și am făcut cunoștință cu un cuplu îndrăzneț și binevoitor, care mi-a dezvăluit toate plăcerile vinovate ale sexului în grup. A fost o experiență stranie și extrem de intensă, pe care nu o recomand hipertensivilor“, spune Corina.

Dacă vrei să experimentezi…

În cazul în care eşti deja într-o relaţie, asigură-te că persoana care vi se va alătura e agreată de amândoi în aceeași măsură. E bine să evitați o cunoștință comună sau o prietenă pe care o s-o mai întâlniţi ocazional. Ideal ar fi să găsiţi pe cineva care a mai trecut prin experiența asta și știe pe ce „butoane“ să apese. Iar dacă sunteţi toţi trei liberi de contract, cu atât mai bine. Stabiliţi-vă regulile de la început, apoi bucuraţi-vă de experienţă.


comments powered by Disqus