Locurile din casă în care bărbaţii au cele mai incitante partide de sex

Nu e doar pe masa din bucătărie

24/05/2016

Nici dormitorul şi nici masa din bucătărie nu ocupă primul loc pe lista locurilor unde bărbaţii consideră că au avut parte de cele mai incitante şi memorabile partide de sex. Alegerile lor vizează un alt cadru care incită la amor, unde şi-ar dori să repete oricând experinţele erotice.

Locurile din casă în care bărbaţii au cele mai incitante partide de sex

Nu mai puţin de 73% din bărbaţii care au paricipat la realizarea unei cercetări făcute de brandul de prezervative Trojan au nominalizat sexul sub duş fiind cel mai incitant loc în care poţi să faci dragoste.  Mai mult de 50% din participanţii la sondaj au fost de părere că să faci sex pe podeaua bucătăriei sau pe masa din bucătărie nu este la fel de excitant ca sexul sub duş, iar 62% au ales tot sexul sub duş în locul amorului făcut în toaleta unui avion, scrie presa de peste Prut. 

Dintre cei care au avut ocazia să experimenteze sexul sub duş, 81%  au fost atât de entuziasmaţi de partida de amor încât ar repeta oricând momentul, iar dacă partida de sex sub duş ar avea loc într-o zi toridă de vară, plăcerea ar fi cu atât mai mare pentru 56% din ei. Nu în ultimul rând, studiul a indicat că dacă ar avea ocazia să facă sex sub duş cu o vedetă, cei mai mulţi bărbaţi ar opta pentru actriţa Jennifer Lawrence, notează publicaţia Woman’s Health.


comments powered by Disqus