Este posibilă o aventură la birou? Semne care arată că un coleg te place

Petreci foarte mult timp la birou și obișnuiești să te înțelegi mai bine cu bărbații decât cu femeile?

24/11/2016

Poate acest lucru înseamnă că este posibil ca unii dintre ei să te placa mai mult, scrie lovepanky.com. Dacă simți că este posibilă o aventură la birou, ar fi bine să urmărești semnele care indică acest lucru înainte să tragi concluzii sau să acționezi!

Este posibilă o aventură la birou? Semne care arată că un coleg te place

În cazul în care ai un program de muncă încărcat și cunoști multe persoane în fiecare zi, este posibil ca unele lucruri să ți se pară obișnuite, așa că îți va fi mai greu să crezi că este posibilă o aventură la birou. Cu toate acestea, bărbații nu au nicio reținere în a-și exprima dorințele, așa că ei se vor manifesta ori de câte ori vor avea ocazia.

Poate că unii dintre ei sunt mai prietenoși cu tine, iar alții au tendința să te trateze cu superficialitate. Indiferent cum sunt relațiile tale cu colegii de muncă, dacă simți că este posibilă o aventură la birou, poți încerca să fii mai atentă la detalii. Este simplu să îți dai seama dacă un coleg te place și își dorește ceva mai mult de la tine decât o relație profesională!

SEMNE CARE ARATĂ CĂ ESTE POSIBILĂ O AVENTURA LA BIROU, potrivit andreearaicu.ro:

1. Găsește mereu o scuză să apeleze la sfaturile tale

Ai un coleg de serviciu care găsește mereu o scuză să apeleze la sfaturile tale, deși nu lucrați în același departament sau nu aveți proiecte comune? Acest lucru poate indica faptul că este atras de tine și că iși dorește ceva mai mult decat o relație de colegialitate. În plus, faptul că apelează la tine înseamnă că pune preț pe ceea ce ai de zis.

2. Își planifică programul de serviciu în funcție de tine

Ai un job care te solicită foarte mult, însă sunt momente când petreci mai mult timp la birou și momente în care ești nevoită să faci foarte multe drumuri în interes de muncă? Dacă observi că un coleg de muncă își planifică mereu programul în funcție de tine, acest lucru înseamnă că-i face plăcere să petreacă cât mai mult timp cu tine.

3. Privirile sale sunt mai mult decât indiscrete

Se întâmplă să iei parte la ședințe importante sau la activități de grup și există un coleg care te privește mereu și este atent la tot ceea ce faci? Poate că acest comportament nu este tocmai normal la birou, însă este un semn că el își dorește ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

4. Se entuziasmează de fiecare dată când te vede

Ai observat că ai un coleg de serviciu care se entuziasmează de fiecare dată când te vede și face tot posibilul pentru a petrece mai mult timp în preajma ta? Sunt câteva semne subtile care arată că el își dorește o aventură sau o relație cu tine.

5. Face gesturi frumoase pentru tine

Ai un coleg care îți aduce flori fără să fie o ocazie specială, se oferă să îți aducă de fiecare dată cafea sau să îți cumpere câteva gustări? Sau se oferă să te ajute de fiecare dată când trebuie să faci drumuri în interes de serviciu? Toate aceste gesturi pe care le face indică că își dorește ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

6. Este interesat de viața ta personală

Dacă îți pune foarte multe întrebări legate de cum îți petreci timpul liber, ce destinații de vacanță preferi, ce filme vizionezi sau ce muzică asculți, toate aceste lucruri indică faptul că este posibilă o aventură la birou. Dacă nu te încântă o relație cu un coleg de serviciu, ar fi bine să nu dai curs acestor discuții.

7. Te alintă sau îți pune o poreclă pe care doar voi doi o știți

Din nou, și aceste gesturi indică faptul că este posibilă o aventură la birou, așa că nu ar fi recomandat să dai curs avansurilor pe care el le face în cazul în care nu îți dorești o relație cu un coleg de serviciu.

8. Se înscrie în toate proiectele pe care le desfășori

Ai putere de decizie la muncă sau obișnuiești să iei parte la foarte multe activități de grup, însă este un coleg care se oferă de fiecare dată să lucreze în echipa cu tine? Și acestea sunt semne că este posibilă o aventură la birou.

 


comments powered by Disqus