CONCURSUL LUCRĂRILOR STUDENȚEȘTI ”HIV: TE PRIVEȘTE! PRIVEȘTE PE FIECARE!”

SCRIE UN ARTICOL – PRIMEȘTE UN PREMIU!

10/11/2016

Asociația Obștească ”Inițiativa Pozitivă” anunță startul procesului de depunere a aplicațiilor pentru concursul lucrărilor studențești cu genericul ”HIV: TE PRIVEȘTE! PRIVEȘTE PE FIECARE!”

 %d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81%d0%b03_ro

Cine poate participa?

Studenții care învață cu frecvență la zi sau cu frecvență redusă la orice facultate, la orice instituție de învățământ superior din Moldova.

Ce trebuie să faci?

Să scrii în format electronic (în formatul Word) un articol pe tema ”HIV: Te privește! Privește pe fiecare!”. Articolul poate fi prezentat în unul dintre următoarele genuri: interviu, reportaj, investigație jurnalistică, articol analitic.

Criterii de evaluare

Accesibilitatea expunerii, corectitudinea ortografică, originalitatea abordării subiectului.

Juriul

Juriul care va evalua fiecare lucrare expediată are următoarea componență: Svetlana Plămădeală, coordonator UNAIDS Moldova; Natalia Morari, prezentatoare TV, jurnalistă TV7; Irina Mațenco, lector USM, corespondentă a ziarului ”Ekonomicescoe Obozrenie”; Elena Derjanschi, jurnalistă A.O. ”Inițiativa Pozitivă”.

Premii

Deținătorul locului întâi, va primi în dar un certificat în valoare de 3000 de lei pentru procurări la un magazin de electrocasnice. Deținătorul locului doi, va primi în calitate de cadou un certificat în valoare de 2000 de lei, iar deținătorul locului trei – un certificat în valoare de 1000 de lei. Cele mai bune lucrări care vor participa la concurs vor fi publicate pe site-ul www.positivepeople.md, în revista ”Lumea Mea”, precum și pe resurse media populare.

Lucrările pot fi expediate pe adresa electronică secretariat.initiativapozitiva@gmail.com. Tema mesajului: ”Concursul lucrărilor jurnalistice”. Indicați numele, prenumele, data nașterii, facultatea și universitatea la care studiați. Nu uitați să indicați numărul de telefon și adresa electronică.

Data limită de expediere a lucrărilor pentru concurs este 14 noiembrie, ora 17:00.


comments powered by Disqus