Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău

Imagini de la deschiderea oficială a evenimentului

10/05/2016

Lumea bună a capitalei și-a dat întâlnire la un eveniment deosebit de modă. Brandul Viggo și-a deschis ușile într-un concept store unic dedicat fiecărui bărbat care are grijă de imaginea și garderoba sa. Invitatul special al serii a fost creatorul din România, Cătălin Botezatu, care și-a prezentat colecția masculină Viggo pentru sezonul primăvară-vară 2016.

Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău

Invitații au avut ocazia să cunoască noile ținute din showroom, perfecte pentru orice bărbat care se respectă. Fie că optează pentru stilul casual, fie – pentru cel elegant, bărbații vor găsi aici accesorii și piese vestimentare pe placul lor. Cătălin a spus că este o mare provocare lansarea Viggo în Republica Moldova, iar fiecare client se va regăsi în ținutele din store. „Viitorul bărbat Viggo va putea  cumpăra pantofi, accesorii, haine pentru orice ocazie. Sper ca fiecare client să se regăsească în colecțiile noastre”, a menționat creatorul.

Evenimentul a culminat cu o prezentare de modă smart casual și elegantă, ținutele fiind semnate Cătălin Botezatu.

Viggo și-a conturat timp de șase ani un nume de succes în domeniul fashion. Una dintre dovezi este parteneriatul cu FRF, brandul devenind sponsorul principal al liniei vestimentare a Echipei Naționale de Fotbal a României la Euro 2016.

Inaugurarea magazinului de la Chișinău a coincis cu extinderea brandului pe plan internațional. Începutul este promițător pentru cei de la Viggo, mai ales că aceștia pregătesc surprize și proiecte internaționale ambițioase. 

Text: Iuliana M.


Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinău Viggo, un nou suflu în moda masculină de la Chișinăucomments powered by Disqus