Valentina Nafornița vă invită din nou la Gala Generozității

Împreună putem schimba destine

01/09/2016

Și la cea de-a treia ediție, Gala Generozității aduce invitați deosebiți care vor oferi un spectacol de excepție pentru susținerea copiilor dezavantajați. Alături de patroana organizaţiei CCF, soprana Valentina Naforniţa, vor celebra generozitatea: Cătălin Josan, Natalia Barbu, Moldavian National Youth Orchestra, dirijorul principal Gabriel Bebeselea (România) și superbii dansatori Art Studio Repede.

Valentina Nafornița vă invită din nou la Gala Generozității
Acum trei ani, CCF Moldova/ HHC Marea Britanie, alături de patroana organizației CCF, Soprana Valentina Nafornița, invitau pentru prima dată chișinăuienii și oaspeții capitalei Republicii Moldova să se implice într-un gest de generozitate. Gala Generozității, un eveniment unic care îmbină arta, cultura și caritatea, toate susținute de nume și personalități remarcabile, în sprijinul copiilor rămași fără îngrijire părintească sau expuși riscului de a rămâne. De atunci, Gala Generozității prinde noi culori, noi implicări, parteneriate și tot mai mulți oameni generoși.
 
În acest an vom celebra generozitatea într-un nou format cu invitați unici care duc faima Moldovei peste hotarele ei, dar care nu uită niciodată de cei rămași aici în special de copii. Pe 24 septembrie vin să cânte pentru copiii Moldovei, vin să ne îndemne să susținem copilăria acasă, în familie.
 
„Susțin cu încredere misiunea CCF Moldova și HHC Marea Britanie - o casă și o familie pentru fiecare copil. Și în această toamnă, pe 24 septembrie, organizăm o altă ediție a Galei Generozității, și vă astept cu mare drag să ne fiți alături pentru a celebra Generozitatea umană”, menționează patroana CCF/HHC Moldova, Valentina Nafornița care de patru ani susține copiii rămași fară dragostea și grija părintească.
 
„Eu am avut marele noroc să cresc într-o familie frumoasă, unde mama și tata ne-au crescut cu multă dragoste și demnitate, ne-au insuflat valori ca eu, fratele meu și sora mea să devenim oameni mari. Nu toți au avut acest noroc și e de datoria noastră să încercăm să fim alături de acei copii. Trebuie să fim uniți. Haideți să o demostrăm și pe data de 24 septembrie la Gala Generozității”, ne-a îndemnat Cătălin Josan. Artistul va cânta pe 24 septembrie la concertul organizat de CCF/HHC în susținerea copiilor vulnerabili.
 
Și Natalia Barbu afirmă că vă așteaptă cu mare drag la Gala Generozității, unde va cânta despre mamă, despre generozitate, despre viață și speranță! 
 
Copiii sunt cea mai valoroasă resursă a unei națiuni și cea mai mare speranță a ei pentru viitor. Dacă ne dorim un viitor mai bun, trebuie să avem grijă de copiii noștri astăzi”, menționează Andrei Porubin. Prezentatorul TV va fi alături de copiii rămași fără familie la Gala Generozității de pe 24 septembrie.
 
Vă așteptăm pe 24 septembrie să aducem împreună o nouă speranță pentru fiecare copil.
 
Biletele le puteți achiziționa aici.
 
Mai multe detalii pe Gala Generozității

Valentina Nafornița vă invită din nou la Gala GenerozitățiiValentina Nafornița vă invită din nou la Gala Generozitățiicomments powered by Disqus