Gala premiilor „Most Fashionable Moldova” vă așteaptă

Biletele sunt puse deja în vânzare

24/03/2016

Ziua de 14 a acestui an a devenit istorică pentru Republica Moldova. La această dată s-a organizat Most Fashionable Awards, prima și cea mai inovatoare și profesionistă gală din țară. Evenimentul a adunat lume selectă într-un local superb din Capitală. Din cele peste 50 de categorii și sute de persoane nominalizate, au fost selectate TOP 5 și TOP 2. Dar cine va fi învingătorul, vom afla la 8 aprilie, în cadrul unui alte gale importante, care cu siguranță că va impresiona din nou oamenii din spațiul monden autohton.

Gala premiilor „Most Fashionable Moldova” vă așteaptă

Natalia Leancă, președinta proiectului „GreenLife” din Moldova, este cea care a organizat acest eveniment și afirmă că reprezintă „fericita ocazie  de a ne promova imaginea de țară demnă de explorat, precum și oportunitatea de a ne extinde aria de potențiali clienți”.

Most Fashionable Awards este un proiect inițiat de WBC (World Beauty Congress) și la această primă ediție au participat trei țări: Moldova, Kîrgîstan și Azerbaidjan, iar, cu fiecare an, acestuia i se vor alătura și alte state. La finalul proiectului, WBC va publica o ediție specială în care vor fi incluse cele mai în vogă persoane din cele mai diverse domenii. Aceasta va fi repartizată în peste 30 de țări în cadrul celor mai importante evenimente mondene.

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți pe pagina oficială de Facebook, iar cei care vor să asiste să fie prezenți la acest eveniment, își pot procura bilete la aceste numere de telefon:

Tel: +373 68 232 429; +373 68 232 529

sau pe aceste adrese de e-mail:

E-mail: greenlife.natalia@gmail.com; awardsceremonymost@gmail.com


Gala premiilor „Most Fashionable Moldova” vă așteaptăcomments powered by Disqus