Detox Delivery te așteaptă la cel mai sănătos eveniment al anului!

Vino să sărbătorești împreună cu Corina Dascălu și Joe Cross 1 an de Detox Delivery!

25/04/2016

Datorită visului său de a schimba modul nostrul de alimentație, nutriționista Corina Dascălu a creat programele de detoxifiere a organismului adaptate stilului de viață a moldovenilor. Compania Detox Delivery a celebrat de curând un an de activitate, un an în care moldovenii au devenit mai sănătoși, mai energici și cu o dorință sporită de a face o schimbare în modul de alimentație. În 29 aprilie, va fi prezent și un invitat de onoare, Joe Cross, omul care a inspirat milioane de oameni din întreaga lume să urmeze cura cu sucuri pentru a se trata de probleme grave de sănătate, cum este și cazul lui, și care și-a făcut loc în programul său încărcat pentru a petrece o seară deosebită alături de noi.

Ne bucură enorm că facem parte și noi din acest proces continuu și ne dorim ca el să nu se oprească aici, pentru că avem multe alte proiecte sănătoase care abia așteaptă să vă imbunătățească stilul de viață”, a scris nutriționista Corina Dascălu pe pagina oficială a evenimentului (link inserat pe ultimele 4 cuvinte)

Ce? Evenimentul Aniversar Detox Delivery

Când? Vineri, 29 Aprilie

Unde? Centrul de conferinte Radisson Blu

Cine sunt invitații de onoare? Alături de Corina Dascălu (Fondatoarea Programelor Detox Delivery), la eveniment vor fi prezenți și Joe Cross (Autor Bestseller THE JUICE DIET și protagonistul FAT SICK AND NEARLY DEAD (1 și 2) ) și Tania Bordianu (Fondatoarea REȚETE CU TANIA).  

Vom petrece patru ore productive, educative, pline de surprize delicioase și nu doar!
 

CE VOM FACE LA EVENIMENT? 
17:00- Ne vedem la Radisson Blu să facem poze și să ne delectăm cu bunătăți delicioase de la partenerii Evenimentului. 
18:00- Gazda Evenimentului Corina Dascălu, Nutriționista și Fondatoarea Programelor Detox Delivery 
18:30- Aveți liber la întrebări pentru Joe Cross, care știe totul despre detoxifiere, sucuri pentru toate vârstele și gusturile. 
20:00- Tania Bordianu va găti Pască RAW-vegană și vom gusta din acest deliciu binecuvântat. 
21:00- Ne luăm punguța cu cadouri de la parteneri și mergem acasă cu impresii frumoase, cu mai multe cunoștințe în domeniu, cu amintiri de neuitat și dorința de a reveni curand cu un nou Eveniment și invitați pe măsură. 

Contactată de Rasputin.md despre emoțiile care o copleșesc înainte de marele eveniment, Corina ne-a mărturisit că „ Consider că fiecare om are o menire pe acest pământ, doar că nu toți dintre noi reușesc să afle despre ce este vorba. Eu sunt o norocoasă! Muncesc din plăcere și cu plăcere, și asta sper că se vede. La 29 martie am împlinit un an de când am pornit primele programe Detox Delivery. Am emoții când vorbesc despre el, despre „copilul meu”, pe care l-am creat, l-am crescut și am planuri mari de viitor.”REZERVĂ LOCUL TĂU AICI: https://goo.gl/9BbhSw SAU ia legătura cu ALINA (068219889), ea îți va da toate detaliile despre unde, cum și cand poți procura biletele. 

*PREȚ BILET 
EARLY BIRD (pana la 28 Aprilie) - 250 LEI
IN ZIUA EVENIMENTULUI (29 Aprilie)- 350 LEI


comments powered by Disqus