Un posterior bombat în doar 3 pași

Pentru că bucură ochii

15/07/2016

Fesierii cu musculatură bogată te fac să pari mai puternic și mai suplu. De fapt, un posterior potrivit îți poate reduce chiar și riscul de accidentări. Vrei să pari mai înalt? Încordează-ți fundul, stai drept și uimește toți privitorii. Bonus: tocmai ți-ai reglat și postura. Fă-ți un posterior bombat – rapid – cu aceste trei mișcări.

MH0416_FOB_USE_28

De BJ Gaddour, director de fitness Men’s Health. Adaptare de Luiza Gabriela Vîlsan. Ilustrații: Steve Sanford.

Ridicări de bazin

MH0416_FOB_USE_29MH0416_FOB_USE_30

Această mișcare te învață să generezi forță din șolduri în loc să folosești partea inferioară a spatelui – soluția pentru a evita accidentarea. Efectuează 10-20 de repetări ca încălzire înainte de genuflexiuni ori îndreptări. Sau fă trei-cinci seturi a câte 10-20 de repetări cu o halteră grea. Asigură-te că încordezi mușchii gluteali la fiecare ridicare.

Balansare cu kettlebell

MH0416_FOB_USE_31MH0416_FOB_USE_32

Balansarea este o mișcare a în-tre-gului corp, care topește grăsimea și te pregătește să-ți activezi mușchii gluteali. Modul meu preferat de a o face: alege un număr de repetări – 500, să zicem – și completează-le de-a lungul unei zile. Fă 50 de balansări la fiecare oră. Sau încearcă un antrenament de 25 de minute a câte 20 de balansări la fiecare minut.

Urcări și coborâri la stepper

MH0416_FOB_USE_33MH0416_FOB_USE_34

Este o mișcare naturală care poate ajuta echilibrul și poate îmbunătăți puterea și mobilitatea picioarelor, construind în același timp fesieri puternici. Deseori îmi termin antrenamentele cu zece minute de urcări și coborâri la stepper cu alternarea picioarelor. Mă ajută la întărirea genunchilor și la crearea de rezistență în partea inferioară a corpului.

Sursa: Meanshealth


comments powered by Disqus