Victoria Osadcii alias Rusia

VIP magazin prezintă Echipa de vis a campionatului european de fotbal

24/06/2016

Victoria Osadcii are 22 de ani și este prospăt absolventa ASEM. Tot ea reprezintă Rusia la Euro 2016. Rasputin.md vă îndeamnă să aflați care sunt punctele ei forte și ce mesaj le transmite susținătorilor săi.

Victoria Osadcii alias Rusia

Pentru că s-a dat startul fotbalului adevărat, cea de-a 15 ediţtie a Campionatului European de fotbal, nu am ratat şansa să mă afirm într-un proiect hot realizat de revista VIP Magazin.

Ulterior, în cadrul proiectului, acumulez pe larg experienţă, noi cunoştinţe şi clipe care rămân în memorie pe tot parcursul vieţii.

Deci, dacă vorbim de cel mai hot şi sexy proiect al verii, Campioana Echipei de Vis trebuie să fie senzuală şi să-i încânte pe reprezentaţii sexului masculin, încrezută în sine, atrăgătoare, cu un corp bine tonifiat şi, nu în ultimul rând, să fie frumoasă.

Punctele mele forte sunt adaptabilitatea, abilităţile de bună comunicare, entuziasm, frumusețea, senzualitatea şi magnetismul.

„Cine se măsoară cu alţii de dimineaţă până seara nu e om mare şi nici nu va putea fi", a scris Nicolae Iorga. Eu susţin că toate fetele participante suntem bune, toate posedăm nişte calităţi ce emană farmec şi fascinaţie. Iată că suntem pe ultima sută de metri... Sunt nespus de fericită că am ajuns până aici.

Mulţumesc oamenilor care mă iubesc şi care m-au votat, le mulţumesc mult pentru faptul că aţi fost şi sunteţi alături!

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la EURO 2016 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Rusia) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.


comments powered by Disqus