Nicu Țărnă: Nu pot intra unde am nevoie căci toată lumea arată cu degetul spre mine ca la un urs

Viața lor în epoca VIP magazin

25/07/2016

E scump în ceea ce face, dar o face perfect. Te fascinează când vorbește despre calitatea construcțiilor, despre tehnologiile din această lume în permanentă evoluție, despre morala din domeniu. Ce făcea Nicu Țărnă la vârsta de 12 ani, ce schimbare i-a adus soția sa și ce așteptări are solistul, dar și actorul de la următorii 12 ani, aflați doar din interviul pe care l-a dat pentru VIP magazin.

Nicu Țărnă: Nu pot intra unde am nevoie căci toată lumea arată cu degetul spre mine ca la un urs

 La 12 ani începi să înţelegi că viaţa e foarte interesantă. Că îţi plac femeile… Că poţi şi trebuie să iei decizii. Sigur, mă gândeam că trebuie să fiu muzician, pentru că deja cântam la chitară şi îmi plăcea foarte mult. Nu ţin minte exact dacă la 12 ani mă gândeam să mă fac şi actor, dar, cu siguranţă, ştiam că trebuie să fac artă, şi nu… război.

3538386.jpgSchimbarea mi-a adus-o soţia. Graţie ei am înţeles că trebuie să slăbesc şi chiar am slăbit. Mi-am dat seama că sănătatea este foarte importantă, ca şi aspectul fizic, mai ales în meseria mea de actor, prezentator şi interpret. Sunt convins că sunt căsătorit cu femeia potrivită, sunt absolut convins că muzica pe care o fac alături de băieţii de la Gândul Mâţei este una interesantă şi importantă, de ce nu, pentru multă lume din Republica Moldova. Am mai înţeles în ultimii 12 ani că actoria este o mare magie care m-a copleşit şi care trebuie să continue. Am făcut şi câteva roluri interesante, vorbind de teatru: de la Petru I până la Kaiserul din Spărgătorul de nuci…

Proiectele televizate în care am fost implicat m-au făcut arhicunoscut în lume, ceea ce deja mă deranjează uneori. De pildă, nu pot intra unde am nevoie căci toată lumea arată cu degetul spre mine ca la un urs. Acum, că mi-am vopsit părul, mai câştig vreo 20 de secunde până lumea se dumireşte, dar oricum nu scap.

3538384.jpg Sper şi cred că următorii 12 ani mă vor marca altfel, îmi vor propune chiar filme. Abia aştept să se întâmple această minune atât pentru mine, cât şi pentru fratele meu, Mihai, dar şi pentru întreaga noastră familie, ca să dăm o altă calitate vieţii.

Mai multe dezvăluiri citiți în ediția aniversară a revistei VIP magazin!

Text: Doina Popa

Foto: Fotoroom.md

 

3538382.jpg 3538380.jpg 

3538377.jpg

3538368.jpg

3538366.jpg


comments powered by Disqus