Nicoleta Curchi alias Portugalia

Echipa de vis a campionatului european de fotbal

23/06/2016

E studentă, are 20 de ani, un corp de invidiat și reprezentă una dintre favoritele Euro 2016- Portugalia. Nicoleta Curchi este cea care ne va spune astăzi care este secretul prin care vrea să cucerească publicul și să câștige concursul lansat de revista VIP magazin.

Nicoleta Curchi alias Portugalia

Orice proiect prin felul său te pune la încercare, am de la el mari aşteptări şi sunt sigură că voi trece cu brio. Adică, voi acumula o altfel de experienţă de dezvoltare a personalităţii. Iar faptul că am fost aleasă în Echipa de Vis mă face să mă simt onorată.

O campioană trebuie să fie încrezută în sine, să uite de toate complexele pe care le are, să fie perseverentă, răbdătoare, pentru a-şi atinge scopul pus din start. Am încredere în mine, ceea ce este un element extrem de important pentru atingerea succesului.

Toate concurentele sunt foarte originale şi toate au trăsături deosebite, dar eu am punctele mele forte: sunt o persoană cu un caracter puternic, care nu se lasă bătută până nu-şi vede visul împlinit. Mă mândresc cu fizicul pe care m-a inzestrat natura, fapt care contează foarte mult în acest proiect.

La acest proiect participa multe fete frumoase, concurenţa e destul de strânsă... Nu mă consider cea mai bună, toate suntem unice în felul nostru. Acum rămâne de văzut şi aprecierea votanţilor.

Îmi place Portugalia, este, cu desăvârşire, ţara în care te îndrăgosteşti.

Un mesaj către votanţii mei: Multumesc tuturor care mă susţin şi au găsit un timp ca să-mi acorde un ajutor!

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la EURO 2016 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Portugalia) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.

 


comments powered by Disqus