Nata Albot: Nu m-aș întoarce niciodată la cei 12 ani...

Viața lor în epoca VIP magazin

20/07/2016

Mulți o adoră, mulți – nu prea. Dar tot ce face femeia asta e K-lumea. Voi ați putea să vă schimbați țara, să creșteți trei copii, să faceți studii după 35 de ani și, de peste ocean, să faceți evenimente de toată splendoarea în Moldova?! Dar ea poate! Astăzi, Rasputin.md vă prezintă câteva dintre dezvăluirile Natei Albot pe care le-a făcut pentru revista VIP magazin. Ce făcea jurnalista la 12 ani și cum au fost ultimii 12 ani din viața sa, aflați doar răsfoind cea mai populară revistă din Moldova.

„La 12 ani eram exact la vârsta când unele fete din clasă deja aveau ce purta în sutien, iar eu încă rămâneam în urmă. Era vârsta primelor dezamăgiri și a primelor afirmări ca șef de clasă. Nu m-aș întoarce niciodată la cei 12 ani, dar simt că oricum am de trecut încă cel puțin de trei ori prin vârsta asta – prin intermediul Evei, apoi al Soniei, ulterior al Magdei”, susține Nata Albot. 

Tot ea a mărturisit că în adolescență își dorea ca băieții din cartier să nu mai spargă retrovizoarele și să nu mai fure roțile de la mașini. Astăzi, în schimb, își dorește să trăiască într-o lume în care să nu mai fure politicienii. „Aș vrea să trăiesc într-o lume cu oameni autosuficienți, care să aibă strictul necesar și să poată fi fericiți, realizând marele și temporarul noroc de a trăi, a crea, a face copii, a îmbătrâni”, adaugă ea.  

Nata Albot mai susține că încearcă să amăgească timpul, dar el o amăgește. „Timpul este unul dintre inamicii mei de care nu mă tem, dar nici nu reușesc să mi-l fac prieten. Noi nu ne prea împăcăm. Eu întârzii și asta toată lumea o știe, făcând mișto de mine. Muncesc mult peste program, pot să mă abat foarte ușor de la o sarcină la alta, dar până nu le duc la bun sfârșit, indiferent de oră, nu mă las”. 

Mai multe dezvăluiri citiți în ediția aniversară a revistei VIP magazin!

Text: Doina Popa

Foto: Fotoroom.md

 


comments powered by Disqus