Lorena Bogza: El e cea mai frumoasă parte a corpului meu. E mare, generos și toată lumea încape în el

Viața lor în epoca VIP magazin

22/07/2016

Recunoaştem că nu e uşor să lucrezi cu ea. Este enervant de critică uneori, dar asta înseamnă exigență. Exigenţa şi profesionalismul i-au marcat numele şi cariera, Lorena aplicând aceeași regulă și față de ceilalți. Altfel nu s-ar menţine de atâţia ani în fruntea clasamentului moderatorilor de talk-show-uri politice de la noi. Iată de ce, cei de la revista VIP magazin au încercat să afle cum a reușit jurnalista acest lucru, ce înseamnă timpul pentru ea și da, cum au fost ultimii 12 ani din viața sa.

„La 12 ani eram un copil. Un copil cuminte care învăța mult. Încercam să mă adaptez la una dintre cele mai prestigioase școli din Iași, Liceul Național „Mihail Sadoveanu”, unde am învățat din clasa a V-a până într-a X-a. De pe atunci știam că un om are nevoie de carte”, ne mărturisește Lorena Bogza.

Jurnalista ne spune că ultimii 12 ani au însemnat pentru ea ani de profunzime... „Acum 12 ani, în noiembrie 2004, am lansat pe piața media din Republica Moldova emisiunea „ÎnProfunzime”. De atunci s-au schimbat regimuri, fețe politice, s-au schimbat promisiuni și s-au rânduit faptele... noi am rămas tot aici și am fost cu lupa îndreptată spre ei, politicienii, pentru a vedea dincolo de aparențe. Pot spune că au fost 12 ani de reușite. Și zicând că au fost ani de profunzime, mă refer nu doar la activitatea mea profesională. Acești ani au însemnat și ani în care revoluționara din mine a acceptat și a aplicat schimbări, și ani în care am iubit, ani care mi-au adus o familie, un copil... împlinirea”, adaugă realizatoarea emisiunii „ÎnProfunzime”.

Lorena Bogza a ținut să mai precizece și despre faptul că este o persoană sufletistă. „Chiar dacă sufletul nu se studiază la anatomie, cred că el e cea mai frumoasă parte a corpului meu, de la urechi la picioare... Pentru că e mare. Generos. Şi toată lumea încape în el, din păcate.”

Și tot ea ne spune că timpul înseamnă în primul rând o bună organizare. „Îl respect și aștept și de la cei din jur să îl respecte. Punctualitatea dă bine oricând”, conchide Lorena Bogza.

Mai multe dezvăluiri citiți în ediția aniversară a revistei VIP magazin!

Text: Doina Popa

Foto: Fotoroom.md


comments powered by Disqus