Kristina Ciasovschih alias Cehia

Echipa de vis a Campionatului European de fotbal

29/06/2016

Are 24 de ani, o cunoaștem drept Miss România 2015, dar tot ea mai e și vicedirector la Luxury General Group. Astăzi, Rasputin.md vă îndeamnă să o cunoașteți pe Kristina Ciasovschih, cea care ne reprezintă Cehia la concursul lansat de VIP magazin.

Kristina Ciasovschih alias Cehia

Proiectul Echipa de Vis Euro 2016 este cel mai ambiţios şi cel mai sexy proiect al anului, dedicat campionatului european de fotbal, precum şi celor mai sexy domnișoare din Republica Moldova. Firesc că nu puteam să lipsesc. Firesc că vreau să-l câştig.

Campioana de anul acesta trebuie neapărat să fie blondă, cu ochi albaştri, o înalţime de 178 cm şi cu parametrii 92/62/92. Da, da, sunt parametrii mei! Şi neaparat trebuie să fie pozitivă. Așa ca mine...

Nu mă consider cea mai bună, dar ştiu care îmi sunt punctele mele forte pe lângă celelalte participante. Fiind modestă, nu le voi scoate acum în faţă. Cei care au de văzut şi aşa le văd şi le vor aprecia. Inclusiv prin vot.

Reprezint Republica Cehă. Cu părere de rău, în ultima vreme echipa nu este atât de bună la fotbal ca mine în industria frumosului. Pe viitor, vreau să reprezint Rusia, România sau poate chiar Republica Moldova, dacă se va întâmpla minunea şi dacă ne vom califica vreodată la vreun turneu final.

Admiratorilor şi votanţilor mei le mulţumesc pentru susţinere şi îi îndemn să nu uite: Votati zilnic Cehia !

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la EURO 2016 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând  site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Cehia) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.


comments powered by Disqus