Irlanda de Nord alias Mariana Susarenco

Echipa de vis a Campionatului European de fotbal

27/06/2016

A participat deja de trei ori în cadrul concursurilor organizate de VIP magazin! Are 24 de ani, e model și vrea să câștige cu orice preț! Vorbim de Mariana Susarenco, pe care Rasputin a luat-o la câteva întrebări!

Irlanda de Nord alias Mariana Susarenco

Cred că sunt cea mai longevivă participantă la acest proiect – sunt prezentă deja pentru a treia oară: 2012 - Irlanda, 2014 - Honduras, iată şi 2016 - Irlanda de Nord.

După fiecare ediţie am obţinut noi cunoşinţe, prieteni, invitaţii, colaborări, apariţii. Sunt sigură ca va fi la fel sau chiar mai bine şi de această dată.

Cum trebuie să arate Campioana Echipei de Vis VIP Magazin? Trebuie să aibă un corp frumos, în primul rând, să fie sexy, inteligentă, frumoasă, atrăgătoare, cât mai naturală, deşteaptă, îndrăzneaţă. Mmm... cred că posed cam toate aceste calităţi, dacă le-am menţionat. Dar lasăm publicul să decidă.

Punctele mele forte care mi-ar asigura un avantaj faţă de alte concurente ar fi că sunt extrem de ambiţioasă, obţin ceea ce îmi doresc, am un corp deosebit. Sunt mai bună pentru că sunt în acest domeniu de șapte ani, am multă experienţă, răbdare, sunt atentă, calculez tot şi acţionez! Daaaa!!! Mă consider cea mai bună din concurs!!! Realismul nu îmi arată o altă concurentă la fel de bună ca şi mine!!!

Un mare mersi admiratorilor! Datorită vouă sunt în top! Şi nu uitaţi: votați zilnic Irlanda de Nord! Sau trimiteţi un mesaj cu textul „Irlanda de Nord” la numărul scurt 2320!

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la EURO 2016 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând  site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Irlanda de Nord) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.

 


comments powered by Disqus