Felicia Munteanu alias Spania

VIP magazin prezintă Echipa de vis a campionatului european de fotbal

21/06/2016

Felicia Munteanu are doar 23 de ani, e studentă, dar mai face și coregrafie. VIP magazin a decis ca ea să reprezinte SPANIA în concursul dedicat EURO 2016, iar Rasputin vrea să vă invite să o descoperiți și un pic altfel.

Felicia Munteanu alias Spania

* Particip la acest proiect pentru că îmi plac concursurile și provocările. De aceea sunt şi eu printre concurente. Ce poți aștepta de la un concurs? Să fii cea mai bună ! Mai bifez şi eu o realizare şi, sper, un nou succes.

* Campioana Echipei de Vis trebuie să arate bine, să reziste bârfelor... Să fie încrezută în sine... Şi cred că am toate calităţile necesare…

* Avantajul meu ar fi, probabil, experiența în astfel de concursuri. Ar fi mai evident dacă ar fi un concurs live, dar aici concurează doar pozele. Din păcate, nu putem concura și prin alte calități.

* Sunt cea mai bună pentru mine, dar tot timpul am loc şi pentru admiratorul din mine. Admiratorul pentru alte concurente... Îmi plac fetele care reprezintă România, Cehia şi Rusia...

* Mă bucur de faptul că reprezint aici Spania – echipa preferată a iubitului meu este Barcelona. Îmi place foarte mult țara...şi fotbaliștii.

* În acest concurs oricum va fi votată fata, nu țara. Iar voi să votați cum vă spun ochii!

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la EURO 2016 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Spania) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.


comments powered by Disqus