Euro 2016: Alina Radvan alias Ucraina

VIP magazin prezintă Echipa de vis a campionatului european de fotbal

16/06/2016

Are 23 de ani, este în zodia Scorpion și face Facultatea de business şi administrare. Pe lângă toate acestea, este participanta concursului lansat de revista VIP magazin. A fost aleasă să reprezinte Ucraina. Cine este Alina Radvan și ce gânduri mai are ea, a încercat să afle Rasputin.md.

Euro 2016: Alina Radvan alias Ucraina

Particip în acest proiect deoarece este o experiența plăcuta alături de oameni frumoși.

Eu cred că fata câştigătoare trebuie să arate bine, să aibă corpul şi chipul frumos, însă nici calităţile ce vin din interior nu trebuie să lipsească.

Eu nu sunt ideală, însă tind spre perfecțiune. Respectiv, spre portretul pe care l-am descris acum. Am destulă ambiție, perseverenţă, îmi place să obțin mereu ceea ce-mi doresc.

Nu mă consider cea mai bună, toate fetele sunt bune şi au șanse de câştig. Deja depinde de Măria Sa utilizatorul pe cine va alege.

Îmi place Ucraina. Puteam să reprezint şi altă ţară, dar, dacă sincer, mi-am dorit să îmbrăc culorile Ucrainei.

Mulţumesc tuturor care mă susțin şi mă votează!

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la EURO 2016 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Ucraina) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.


comments powered by Disqus