Echipa de Vis a Campionatului European de fotbal

Natalia Platon alias Franța

15/06/2016

Cine sunt şi ce şanse au componentele celui mai hot proiect al verii lansat de revista VIP magazin, cu ce trăiesc, la ce visează, ce caută în Echipa de Vis şi care le sunt mesajele adresate fanilor, ne spun chiar ele. Rasputin.md vă invită să o cunoașteți astăzi pe Natalia Platon, tânara de 21 de ani care reprezintă gazda Euro 2016- Franța, dar pe lângă toate astea, mai este și designer vestimentar!

Echipa de Vis a Campionatului European de fotbal

Am ajuns aici pentru că m-a motivat ideea de ceva nou, că nu e prea bine să stai locului, iar eu încerc să mă evidenţiez şi să ies din tipare. Acest concurs organizat de VIP Magazin mi s-a părut unul potrivit pentru a face acest lucru.

Mi-a apărut interesul de a-mi vedea şi testa nivelul concurând cu multe alte domnișoare foarte bune și deosebite! Este un concurs bazat pe frumusețea feminină, așa că acum punem accent pe calitățile exterioare.

Cred că zâmbetul dulce și privirea atrăgătoare a fetelor atrag mult atenția publicului! Cu siguranță, mă încadrez și eu în această categorie. Și, da...trebuie să fim noi înșine, pentru că altfel nu vom putem reda publicului adevărata noastră față.

Nu poți sa intri în gusturile fiecăruia: toți au favorita lor, iar eu am favorita mea - pe mine!

Eu reprezint Franța, gazda campionatului - deja e bine.Ma simt importanta si eu! Sigur că m-am și documentat despre tot ce ţine de fotbalul francez şi de jucatori. Şi de programul meciurilor.

Nimeni nu își aminteşte de cei care pierd, asa că trebuie să îți întinzi mâinile catre trofeu. Cu ajutorul și susținerea voastră, dragii mei!

Nu este nici o ruşine în a vrea să câştigi, dar totul trebuie de făcut în spiritul sportivităţii.Vreau doar sinceritate și aprecieri cinstite. Mulțumesc tuturor celor ce mă votează și cred în mine!

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la CE din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Franța) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.


comments powered by Disqus