Diana Toma alias Slovacia

VIP magazin prezintă Echipa de vis a campionatului european de fotbal

20/06/2016

E studentă, face modelling și a acceptat din start provocarea lansată de revista „VIP magazin” pentru a face parte din concursul dedicat EURO 2016. Cine este Diana Toma, aflați în aceste câteva rânduri.

Diana Toma alias Slovacia

Sunt interesată din punct de vedere profesional de acest proiect, de la care, desigur, îmi doresc un rezultat, ca şi orice participantă în acest concurs.

O campioană a Echipei de Vis ar trebui să fie, logic, o învingătoare. Totuşi, trebuie să-şi mențină titlul cu bună cuviinţă şi cu o capacitate intelectuală destul de bună!

Fiecare dintre noi are un punct forte care o scoate în evidenţă, însă eu consider că sunt aparte prin felul meu de a fi. Sunt o fire contradictorie, dar, totodată, simplă, îmi place să am în preajmă persoane de la care învăţ şi alături de care mă dezvolt şi iubesc oamenii frumoşi la suflet.

Toate fetele care au ajuns în acest concurs sunt bune, iar în ce mă priveşte... desigur, aş dori să devin eu învingătoarea, or acesta îmi e scopul. Până la vârsta pe care o am, am reuşit să câştig, au fost şi decepţii, dar fără ele viața nu ar mai fi interesantă!

Despre echipa pe care o reprezint, Slovacia, la început nu ştiam mare lucru, după care m-am documentat întru totul. Sunt bucuroasă că reprezint echipa acestei țări.

Admiratorilor mei, care au fost și sunt cu mine, vreau să le mulţumesc, precum și potenţialilor mei votanţi, pe care nu-i voi dezamăgi! Rămâne să îmi fie alături cei care cred în mine și, pentru asta, le sunt recunoscătoare anticipat. 


comments powered by Disqus