Cristina Cartira alias Suedia

Echipa de vis a Campionatului European de fotbal

30/06/2016

Cristina Cartira e o adevărată leoaică, nu doar după zodiei, dar și după caracterul de felină de care dă dovadă. A fost aleasă de către cei de la revista VIP magazin să reprezinte Suedia. Cine este tânăra model și ce părere are despre acest concurs, aflați din acest chestionar!

Cristina Cartira alias Suedia

Echipa de Vis a Campionatului European de fotbal reprezintă o provocare bună şi nouă pentru mine, îmi oferă ocazia să mă afirm şi să-mi încerc puterile într-un domeniu aproape de industria frumosului de care sunt pasionată. Proiect de la care, desigur, am aşteptări mari şi sper la un nou succes.

Campioana trebuie să posede o frumuseţe atât exterioară, cât şi interioară, pe lângă corpul bine sculptat şi un zâmbet larg şi frumos, ea trebuie să dea dovadă şi de intelect.

Fiecare participantă a acestui concurs se consideră demnă de a fi câştigătoare - altfel nici nu mai aveau ce căuta aici. La fel, şi eu cred în puterile mele şi în publicul care mă votează şi mă susţine.

Toate concurentele acestui concurs au trecut castingul, respectiv ele deja sunt cele mai bune şi au sanse egale. Rezultatul deja depinde de mai mulţi factori...

Eu, bineînţeles că-mi doresc să câştig şi cred că am la mine toate calităţile necesare, iar admiratorilor şi votanţilor mei le transmit un mulţumesc pentru voturi şi pentru susţinere! Şi da: să nu se oprească aici!

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la EURO 2016 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând  site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Suedia) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.

 


comments powered by Disqus