Corina Oglindă alias Italia

Echipa de vis a Campionatului European de fotbal

01/07/2016

Corina Oglindă are doar 23 de ani, dar are marea onoare să reprezinte selecționata Italiei în concursul lansat de revista VIP magazin. Și dacă tot „azuriii” au reușit să treacă de Suedia în faza grupelor, să închidă în optimi drumul Spaniei spre un nou trofeu, acum au de duelat cu Germanii. Rasputin.md însă vă îndeamnă să aflați cine este Corina Oglindă din acest chestionar.

Corina Oglindă alias Italia

De fiecare dată când mă implic într-un proiect nou, nu o fac cu un scop anumit. O fac doar pentru satisfacţia personală. Îmi plac noiile cunoştinte pe care le fac la în astfel de experienţe. De fapt, mă mai atrage bătălia care se dă în asemenea concursuri.

Mă aflu printre cele 24 de finaliste şi sunt bucuroasă să mă număr printre cele mai frumoase fete şi să fac parte din Echipa de Vis a Campionatului European de Fodbal. Mai ales că această ediţie este foarte reprezentativă în aspect calitativ

Pot vorbi la nesfârşit despre anumite calităţi sau trăsături pe care trebuie să la posede câştigătoarea, dar pot spune şi că finalul concursului pote fi la fel de neaşteptat ca şi finalul Campionatului de fotbal.

Şansele de câştig sunt egale pentru toate finalistele, aşa că să câştige cea mai bună!!! Sunt bună pentru că reprezint în acest proiect o ţară la fel ca şi mine - atât de frumoasă, romantică şi purnică. În domeniul fotbalului, cu siguranţă - Naţionala Italiei este una dintre cele mai puternice selecţionate fodbalistice, cu patru cupe mondiale câştigate.

Le mulţumesc tuturor celor care se implică şi mă susţin, atât pe mine, cât şi pe cei care au susținut Naţionala Italiei. Mă simt foarte plăcut pentru susţinerea acordată.

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la EURO 2016 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult accesând  site-ul VIP magazin.

La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana! Poți vota on-line o singură dată pe zi. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Italia) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.

 


comments powered by Disqus