Alege campioana ta împreună cu VIP magazin

Participă la cel mai inedit şi hot proiect al verii

10/06/2016

Pentru că am ales deja echipele și pentru că și VIP magazin are echipa sa de vis a Campionatului European de Fotbal vă îndemnăm să participați la un alt concurs al verii.

Alege campioana ta împreună cu VIP magazin

Proiectul dedicat Campionatului European de Fotbal din Franţa se desfăşoară în perioada 10 iunie – 11 iulie 2016, atât într-o ediţie specială a revistei „VIP magazin”, cât şi pe site-ul www.vipmagazin.md

Douăzeci și patru de frumuseţi de la noi reprezintă ţările participante la Campionatul European.

În baza votingului şi a selecţiei suplimentare, cele 24 de fete din „Echipa de vis a Campionatului European de Fotbal” au fost alese din numărul total de participante care au încărcat fotografii pe www.vipmagazin.md.

Vezi pozele finalistelor şi votează ţara pe care o susţii la CE din acest an sau fata care îţi place cel mai mult. La finalul proiectului, în cadrul unui eveniment special, vom premia participantele care vor acumula cele mai multe voturi! Şi, bineînţeles, vom premia campioana!

Poți vota on-line o singură dată pe zi pe site-ul VIP magazin. Voturile trucate vor fi anulate!

De asemenea, pentru a-ţi susţine favorita, poţi expedia un SMS cu numele ţării pe care o reprezintă (ex.: Spania) la numărul scurt 2320 pentru zece voturi (preţul SMS-ului – 10 lei). Serviciul SMS voting este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Moldcell” şi „Orange”.

 Perioada de desfăşurare a concursului: 10 iunie – 11 iulie, ora 17:00.

 Votează ţara! Votează fata! Votează campioana!

Autorul proiectului: Sergiu Gavriliţă. Coordonatori: Marcel Toma şi Svetlana Tataru


comments powered by Disqus