Veka – o nouă filosofie a geamurilor

Pentru casa ta

13/10/2016

Se spune că ferestrele unei case sunt ochii ei. Prin ele intră splendoarea razelor de soare, misterul stelelor în miez de vară, pe ele curg stropi de ploaie gânditoare sau fulgi șăgalnici. Asiști la un spectacol al naturii în cel mai confortabil interior, fără a simți efectele secundare din afară. Și totul abia începe.

Veka – o nouă filosofie a geamurilor

Compania Veka are grijă de momentele tale de răgaz, dar și de confort. O gamă vastă de geamuri de diverse culori, forme și materiale îți este oferită pentru a reda personalitate casei tale.

Seria Euroline e pentru cei cu un buget redus și îți aduce avantaje de neprețuit. Nu necesită vopsire sau altă îngrijire, are un design elegant și se potrivește oricărui interior.

Pentru încăperi sofisticate, îți recomandăm Swingline, gama cu elemente care s-au contopit într-un geam perfect: izolare fonică înaltă, plastic rezistent la fenomenele naturale, un aspect estetic unic. Ai o gamă cromatică variată: alb, mahon, maro, de stejar închis, nuc.

Alhpaline 90 este „artileria grea” a companiei Veka. Aceasta reprezintă cel mai modern sistem din domeniul geamurilor termopan și nu doar. Izolarea fonică, dar și termică îți este asigurată grație celor trei straturi de sticlă. Este rezistentă la factorii de mediu externi și interni.

Cei care își doresc geamuri unice, neconvenționale își pot vedea dorințele realizate apelând la profesioniștii companiei Veka, fie că optează pentru ferestre arcuite, cu forme neregulate, fie că vor pur și simplu ca locuința lor să se deosebească frumos de altele. Fiecare client rămâne mulțumit și încântat de unicitatea și calitatea acestor geamuri.

Lărgește orizonturile casei tale cu geamurile Veka!

 

 


Veka – o nouă filosofie a geamurilorVeka – o nouă filosofie a geamurilorcomments powered by Disqus