Personalizează-ți balconul împreună cu Adelina Iucal

Sfaturi de la experta în design interior

29/09/2016

Balconul a îmbrăcat de mult timp un nou concept. Este un refugiu unde poţi savura o cafea, unde poţi să admiri panorame încântătoare şi, de ce nu, să îmblânzeşti confortul zgârcit într-un microunivers de relaxare. Expertă în design interior Adelina Iucal propune trei variante de amenajare a balconului, iar tu te poţi inspira din ele şi pentru locuinţa ta!

Balconul cenuşiu. Suprafaţa: 3x2m. Inspiră un aer eclectic, fiind un amestec dintre eco şi modern. Perfect pentru cei care preferă să îşi înceapă dimineaţa ca şi cum s-ar afla într-un pub. Pe lângă prezenţa esteticului, o observăm şi pe cea utilitară, dulapurile fiind un element ce se încadrează de minune în peisaj. Tencuiala decorativă a fost folosită ca material de finisare, iar rezultatul este cu adevărat simpatic.

Balconul bleu-cenuşiu. Suprafaţa: 4x2 m. Proprietarii apartamenului sunt o familie tânără cu o fetiţă, iar decizia de a transforma balconul într-un loc simpatic şi jucăuş a fost una inspirată. Pastelurile se potrivesc de minune cu laitmotivul gri, detaliile  din casă aducând aerul copilăriei. Exerciţiul este simplu: lemn, piatră decorativă şi tapet lavabil, toate fuzionând într-un decor vesel.

Balconul cu biliotecă. Suprafaţa: 5x2 m. Ce poate fi mai frumos decât să îţi citeşti cartea preferată la geamul balconului în timp ce picături de ploaie se strivesc de sticlă și se alătură lecturii tale? Proprietara este o domnişoară pasionată de cărţi, iar balconul-bibliotecă este exact lucrul de care avea nevoie.

 

Adresa:

E-mail: adelina.iucal@gmail.com

interior.advanced@gmail.com

Site: www.ad-design.md

Mob: 069 555 877


comments powered by Disqus