A&A Design, soluții unice pentru o casă de vis

Sfatul specialiştilor în design

01/10/2015

Cu toţii ne dorim o locuinţă unde să ne refugiem de tumultul zilei, de grijile cotidiene. E acel loc unde armonia elementelor de decor şi starea de confort se îmbină perfect într-o atmosferă caldă şi intimă.

Pentru a avea o casă desăvârşită, sfatul specialiştilor în design este mai mult decât bine-venit. Echipa de la agenţia A&A Design îţi este alături de la formarea visului pentru o casă frumoasă, până la realizarea acestuia. Orice doleanţă a clientului este o avenutură a imaginaţiei pentru fondatoarele agenţiei, doamna Angela Chirtoacă şi doamna Angela Guţul. Amprenta experienţei acestora de 15 ani în sfera designului este exprimată în fiecare muncă şi idee.

Fie că vă doriţi mobilier de înaltă clasă, fie că aveţi nevoie de suport pentru construirea unei case, pentru decor, echipa A&A Design ştie soluţiile perfecte pentru aceste detalii.

Au parteneriate frumoase cu fabrici de mobilă din Italia (Cadore, Arca), care execută la comandă piese de mobilier, accesorii sau blocuri sanitare.

Cele mai fine şi nobile lustre (Murano,Villari) pot ajunge în casa dvs., la fel, prin intermediul colaborării acestora cu A&A Design, cei care şi sunt distribuitorii oficiali în RM.

Accesoriile şi elementele de decor sunt aduse direct de la fabrică, iar aceasta le oferă un plus de autenticitate şi calitate.

Oferă şansa casei tale să fie aşa cum ţi-ai dorit toată viaţa. Cu A&A Design fiecare colţ din casa ta va fi o poveste a creaţiei.

Contacte:

angela.gutul@gmail.com

+393456111357

pirtac.angela@gmai.com

 

+37379523669


comments powered by Disqus