Trucuri de îngrijire învățate de la femei

5 lucruri prețioase

22/12/2014

A venit vremea să nu mai furi cremă de la prietena ta numai atunci când îţi crapă, pur şi simplu, pielea, să nu te dai pe păr cu diverse substanţe cleioase şi dubioase şi să înveţi să îţi îngrijeşti mâinile. Rasputin.md a furat câteva trucuri de la femei și ți le împărtășește cu drag.

 Îngrijeşte-ţi mâinile

Fie că faci o muncă fizică, stai toată ziua cu mâinile pe tastatură sau înduri frigul, mâinile tale s-ar putea să aibă de suferit. Aşa că e bine să ai grijă de ele, dacă nu vrei să arate precum pielea de crocodil. Asta nu înseamnă că vei avea o cremă în buzunar şi ţi-o vei întinde pe mâini în autobuz şi la întâlnirile cu băieţii, dar dimineaţa poţi s-o folosești înainte de a ieși din casă.

 Scapă de cearcăne

Desigur, când auzi asta, îţi aminteşti de scenele din filme în care femeile îşi pun castraveţi pe ochi. Însă nu trebuie să faci şi tu aşa. Suficient este să foloseşti anumite creme pentru ochi, în caz că ţi se pare că începi să semeni cu un shar-pei.

 Hidratează-ţi buzele

Atunci când stai prea mult la soare sau în vânt, este normal să ţi se usuce buzele. Şi, decât să îţi crape buza (la propriu), mai bine foloseşti un balsam incolor sau, pur şi simplu, o cremă.

 Spală-te pe faţă

Serios, este cel mai simplu lucru pe care îl poţi face pentru faţa ta, peste care se adună mii şi mii de bacterii, în fiecare zi.

 Ţine-ţi părul aranjat

Nu îţi spunem să furi placa de întins părul a iubitei tale, însă poţi să îi foloseşti peria, atunci când îl usuci, ori să foloseşti, din când în când, fixativ, pentru o formă decentă.


comments powered by Disqus