Cum poți deveni un bărbat frumos

Sfaturi pentru bărbați

27/11/2014

Deși, pare un lucru banal, dar și bărbații au nevoie de îngrijire pentru arăta frumos. Un simplu bărbierit sau pieptănat nu te poate scoate în evidență în fața femeilor. Un bărbat care se respectă, pe lângă aceste proceduri zilnice, mai trebuie să depună și un pic de efort fizic. Rasputin.md vine cu câteva sfaturi, pentru cei care vor să arate bine.

   Părul

 Podoaba capilară poate suferi enorm în timpul verii de la razele de soare sau iarna de la temperaturile scăzute, iar aceasta poate duce la deteriorare și chiar mătreață. Respectând, însă, o anumită igienă și utilizând produse adecvate, puteți scăpa de aceste neplăceri.

 S-a tot pomenit adesea, de vopsitul părului la bărbați, fiind o temă destul de marginalizată. Dar nu e chiar atât de grav. Multe celebrități recurg la aceasta, pentru a scăpa de firele de păr sur sau doar pentru a-și schimba look-ul!

 În cazul alopeciei (căderii părului), greu acceptată de bărbați, de asemenea, se pot recurge la diferite strategii: unii s-au tuns scurt, alții s-au ras (ca fotbaliștii sau cântăreții).

               

 Zâmbetul

 Dinți albi, zâmbet radios sau o respirație proaspătă sunt atuuri ale seducției. Cu toate acestea, există tendința ca bărbații să neglijeze sănătatea dentară. Periatul regulat, limitarea consumului de zahăr, controlul la dentist, iată câteva metode de prevenire.

 Nu uitați: periați dinții după fiecare masă (cu o periuță moale, schimbată la cel puțin 3 luni). Se poate folosi și cea electrică. Tehnica bună este de jos în sus, inclusiv gingiile, apoi efectuați mișcarea de rotație (3 minute). Consultați anual dentistul, faceți detartraj la 6 luni, gândiți-vă la o alimentație corectă, fără agresiuni acide.

 

 Piele perfectă

 Tenul bărbaților este mai gros, mai gras, mai rezistent. Nu îmbătrânește atât de repede ca la femei. Dar când ridurile își fac prezența, luați măsuri.

Lăsați pielea să respire, fără să vă bărbieriți, măcar o dată pe săptămâna, chiar dacă nu agreați look-ul ariciului. Și fiindcă în timpul zilei se adună impurități, din cauza poluării, secreției de sebum și transpirației, apelați la săpun, un produs de curățire sau la gomaj.

Transpirația

În exces, aceasta devine jenantă (la axile, picioare). Dușurile și odorizantele sunt recomandate. Dacă nu ajută acestea, apelează la un specialist în domeniu.

  

Chirurgia estetică

 Implanturile capilare și rinoplastia nu sunt doar pentru femei. Medicii vă pot oferi soluții, important e sa vă adresați unuia competent.


comments powered by Disqus