Scuterele Vespa, transformate în scaune de birou

Create din piese reciclate

22/03/2016

Vespa este unul dintre cele mai populare brand-uri de scutere din lume care, grație design-ului unic, și-a găsit un loc aparte în cultura pop.

Scuterele Vespa, transformate în scaune de birou

Având în vedere popularitatea imensă de care se bucură aceste vehicule, studioul spaniol Bel & Bel a creat Scooter Chair, un scaun de birou alcătuit din piese reciclate de pe scuterele Vespa. Fiecare scaun este creat manual și îi este atribuită o serie unică. De asemenea, beneficiază de toate funcționalitățile unui scaun directorial și poate veni în mai multe culori, care să se potrivească design-ului biroului.


Scuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de birouScuterele Vespa, transformate în scaune de biroucomments powered by Disqus