E oficial! Tesla Model 3 a fost lansată

Ce trebuie să știi despre ea

01/04/2016

După ani de speculații despre modelul ieftin de Tesla, în sfârșit a fost prezentată Model 3, mașina pentru bugete restrânse a producătorului de vehicule electrice.

E oficial! Tesla Model 3 a fost lansată

   

Dincolo de faptul că va costa, exact cum s-a estimat, 35.000 de dolari, dolari, în timp ce modelele S sau X ale producătorului american pornesc de la 70.000 de dolari. Mai sunt câteva detalii pe care trebuie să le știi: Tesla Model 3 va avea o autonomie de minimum 344 de kilometri, va avea funcția standard de autopilot, consola va fi orizontală, va avea plafon din sticlă și portbagaj atât în față, cât și în spate, scriu cei de la Playtech. Până la terminarea prezentării, s-au înregistrat 115.000 de precomenzi, semn că popularitatea noului vehicul e ca și garantată. Totuși, producția în serie începe în prima parte a anului 2017.

De asemenea, Elon Musk a anunțat și că va dubla numărul de stații de încărcare la nivel global, dintre care trei ar fi destinate României. O altă țintă ar fi magazinele Tesla, care, de asemenea, se vor înmulți considerabil. „Nu veţi putea cumpăra o maşină mai bună pentru 35.000 de dolari”, a declarat Elon Musk, în cadrul aceluiași eveniment.


comments powered by Disqus