Cele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintage

Pe gustul iubitorilor modei anilor ’50

19/04/2016

Agnelli Milan Bike este compania fondată în 2015 de către italianul Luca Agnelli, specializată în producere de biciclete electrice cu un design aparte, pe gustul iubitorilor modei anilor ’50.

Cele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintage

Pentru bicicletele sale, Agnelli, care a lucrat inițial ca restaurator de mobilă veche, utilizează cadre și rezervoare de la biciclete și motociclete din anii ’50, pe care le modifică astfel încât să se potrivească accesoriilor pe care le alege. „Pentru mine perfecțiunea nu există. Lucrez și creez pentru a nu o atinge“, a declarat Luca Agnelli, care și-a prezentat creațiile în cadrul Milan Design Week 2016.

 


Cele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintageCele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintageCele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintageCele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintageCele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintageCele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintageCele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintageCele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintageCele mai frumoase biciclete electrice, create din piese vintagecomments powered by Disqus