8 bărbați au venit cu un mesaj felicitare pentru femei

Mobilizarea de Martie

08/03/2016

Opt bărbați s-au mobilizat pentru o cauză nobilă. Deşi au diferite meserii şi ocupaţii au totuşi ceva în comun, iar aceasta au încercat să realizeze o echipă tânără și să transmită un mesaj societății cu ocazia zilei de 8 Martie. Lucrarea face parte din categoria spoturilor sociale noncomerciale.

8 bărbați au venit cu un mesaj felicitare pentru femei

Spotul reprezintă un elogiu femeilor unde se arată cum apreciază bărbaţii femeile din viaţa lor. Materialul video este dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor cu îndemnul de a se mobiliza să contribuie la fericirea fiinţelor dragi. Ideea aparţine tânărului regizor Alexandru Statnîi.

 Protagoniştii spotului nu fac parte din categoria actorilor, fiind antrenaţi în spot chiar la locul de muncă, faptul care a făcut dificil selectarea acestora (nu fiecare bărbat este în stare să se mobilizeze pentru a spune cum vede si ce crede despre sexul frumos).

Filmările au avut loc în municipiul Chişinău, au durat circa o lună unde împreună cu Alexandru Statnîi au depus efort Andrei Colţa (cameraman ), Tatiana Prodan (producător ) şi Ion Marcov (montaj). Filmările au decurs pe o notă pozitivă, chiar dacă echipa de creaţie este implicată şi în alte activităţi. Scopul filmuleţului este de a oferi mesaje călduroare, originale şi a înfrumuseţa sărbătoarea de 8 martie.


Cei 8 protagonişti: Dmitriy Polscin, Iurie Oleinic, Andrei Galescu, Victor Braniste, Anatol Dragancea, Vitalie Pazurati, Alexandru Burduja şi Pavel Pascari.


8 bărbați au venit cu un mesaj felicitare pentru femei8 bărbați au venit cu un mesaj felicitare pentru femei8 bărbați au venit cu un mesaj felicitare pentru femeicomments powered by Disqus